Ny webbplats och e-handel

Ny e-handel Brandfind från Design from Sweden

Ny webbplats & e-handel

Vi är glada att presentera vår nya webbplats & e-handel. Vi kommer löpande att fylla på vår e-butik med fina och exklusiva produkter. Hittar du inte vad du söker så är du varmt välkommen att kontakta oss eller besöka oss i vår butik i Kalmar.

Stort stort tack till vår samarbetspartner Design from Sweden som har hjälpt oss att utveckla vår e-handel.

Till butiken Kontakt oss Om oss

Kategorier

Louis Vuitton Petit Sac Plat

14 800,00 kr

En väska i ren perfektion. Allt från materialval till precision i minsta lilla detalj ger väskan dess exklusiva och lyxiga känsla. Dess unika design skapar ett attraktivt utseende och drar många ögon till sig.

Artikelnr: lvpsp105 Kategorier: , Etikett:
Läs mer

Gucci Sunglasses

4 600,00 kr

Överlägset hantverk i Italiensk elegans. De perfekta solglasögonen för den trendmedvetna individens soliga äventyr. Utformade med precision på form och detaljer. Tillverkade i exklusiva högkvalitativa material som garanterar ett långt, stilfullt liv tillsammans med dig.

Artikelnr: gs114 Kategorier: , , Etikett:
Läs mer

Louis Vuitton Félicie Pochette

14 900,00 kr

Läderväska i en djup vinröd färg med monogram utsida i ett lackat överdrag. Det ger väskan sin omedelbara magnetism och eleganta utseende. Också en mycket praktisk väska tack vare dess kort och sedel-fack.

Artikelnr: lvfp119 Kategorier: , Etikett:
Läs mer

Louis Vuitton Keepall 50

12 500,00 kr

Keepall 50 är perfekt weekendbag för den kortare semestern eller affärsresan. Med dess rymliga interiör och exklusiva utseende tar den din stil till ny nivå

Artikelnr: lvk355 Kategorier: , , , , , Etikett:
Läs mer

Louis Vuitton Cashmere Shawl

5 900,00 kr

Ljuvlig sjal från Louis Vuitton i lyxig kashmir ull. Värmer din hals på vinterhalvåret samtidigt som sjalen ger ett mycket elegant uttryck. Tillverkad med omsorg, med ett fantastiskt fokus på färgkombination och detaljer.

Artikelnr: lvcs9040 Kategorier: , Etikett:
Läs mer

Moncler Dunäst

2 900,00 kr

En lättvikts dunväst som håller dig både varm och stilig i kallare väder. Fylld med dun av högsta kvalitet för att optimera isoleringsförmågan.

Artikelnr: mv9034 Kategorier: , , , Etikett:
Läs mer

Louis Vuitton Monogram Classic Shawl

4 900,00 kr

En sjal tillverkad i de finaste textila materialen och ger en mjuk och len känsla mot din hud. Louis Vuitton Monogram Classic Shawl är en accessoar som ger en elegant och lyxig touch till din outfit.

Artikelnr: lvmcs2 Kategorier: , Etikett:
Läs mer

Louis Vuitton Bag Charm

2 200,00 kr

Komplettera din Louis Vuitton väska med Bag Charm. Perfekt komplement att förvara dina mindre ägodelar samtidigt som den pryder din väska som ett smycke.

Artikelnr: lvbc107 Kategorier: , Etikett:
Läs mer

2 tankar om “Ny webbplats och e-handel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder Cookies för att ge dig en bättre upplevelse.