Villkor

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende på valt betalningssätt. 

Fraktsätt finns att välja i kundkorgen. 179 kr inom Sverige och kostnadsfritt att hämta upp varan i butik. Frakt utanför Sverige kostar 750 kr. 

ÅNGERRÄTT

Om du ångrat dig angående din produkt eller om den inte motsvarade dina förväntningar, var vänlig och kontakta oss via mail innan du genomför din retur. Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under en vecka (7 dagar). OBS, ångerrätt gäller ej på reavaror. Om du önskar att returnera din vara skickar du oss ett mail på info@brandfind.se med dina uppgifter, namn, adress, mail, telefonnummer och ordernummer tillsammans med en klar och tydlig specifikation på vilken produkt du vill returnera. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. 

Du har inte ångerrätt om varan är skadad.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Var vänlig att skicka varan inom tre dagar efter att vi har behandlat din retur. Du är ansvarig för eventuella skador eller förlust av paket under transporten. Var noga med att du packa din order väl, i samma skick som den levererades, med originalkartong. Bifoga spårningsnumret på din retur. 

Du står för returfrakten av paketet. 

ÅLDERSGRÄNS

Brandfind verkställer inte beställningar till personer under 18 år, då man enligt lag måste vara 18 år för att ingå i ett avtal. 

SERVICE

I upp till ett år efter inköpsdatumet kan vi erbjuda ytbehandling av läder på alla våra väskor som är köpta hos oss på Brandfind. Du väljer om du vill skicka in din vara till oss eller om du besöker butiken för din behandling. Du står för frakten fram och tillbaka till butiken.

Du har alltid rätt att komma tillbaka till vår butik och byta in din köpta (köpt hos oss Brandfind Sverige AB) väska hos oss för byte till en annan. Du står för mellanskillnad kostnad. 

PRIVAT POLICY

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post till info@brandfind.se.

LEVERANSER

Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 200:-

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. 

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka din vara till oss inom 3 dagar.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Du är som konsument skyldig att stå för alla fraktkostnader. 

Integritetspolicy Butiken